Voor jezelf

Voor je kind

Voor jezelf

Wil je werken aan je persoonlijke ontwikkeling? Heb je handvatten nodig hoe je je sensitiviteit om kan buigen in een kracht? Heb je behoefte aan een moment van bezinning en reflectie? Of wil je beter met stressvolle situaties om kunnen gaan?

 

Voor je kind

Zit je zoon of dochter niet lekker in zijn of haar vel? Zijn er zorgen? 

Loop je als ouder vast in de opvoeding van je kinderen? Worstel je met familievraagstukken of wil je bewuster kijken naar het ouderschap?

 

Bewustwording is de 
sleutel tot verandering

 

Tijdens de sessies maak ik gebruik van diverse methodieken. Zoals elementen uit de positieve psychologie, cognitieve gedragstherapie, lichaamsgericht werk, oplossingsgericht coachen, energetisch werk en het systeemwerk (opstellingen). Daarnaast maak ik gebruik van mijn verfijnde afstemming waardoor we snel bij de essentie komen. Ik geef je verhelderende informatie zodat er ruimte kan ontstaan voor beweging en groei. 

Mijn werk is altijd maatwerk.

 

Tarieven

Per consult 120 euro

 
Vergoeding

De sessies worden niet vergoed door de zorgverzekeraar. Wel kunnen we samen kijken naar andere mogelijkheden. Weet je bijvoorbeeld dat iedere werkgever een budget beschikbaar heeft voor ontwikkeling van hun personeel of ter preventie van verzuim? 

 

Groot netwerk

Op het moment dat ik merk dat mijn expertise niet passend of toereikend genoeg is, dan kijk ik graag samen met jou welke collega op dat moment beter past of mogelijk gericht kan aanvullen. Ik maak daarbij graag gebruik van mijn brede netwerk van professionals. 

 

Meer weten?

Benieuwd naar wat ik voor jou kan betekenen? Neem  contact met mij op voor een vrijblijvend gesprek. 

 

 

 

 

 

katrina wright yMg SMqfoRU unsplash 111831340155
Inspiratie
Energie
Bezieling
Bewustwording
Positiviteit
Boek een boost